Kisterseg
fotogaleria11
fotogaleriavideogaleria1

SZÉKELYKERESZTÚR kistérségének hivatalos információs portálját böngészi. Köszöntjük látogatónkat! Kellemes tallózást az oldalon és élmény dús időtöltést TÉRSÉGÜNKBEN!

Kistérség

Pályázat Fiataloknak

A csíkszeredai Csíki Alapítvány pályázatot hirdet egy fiatal résztvevő részére a  2011 November 2-7 között Szicíliában megszervezendő „Az ifjúság idegengyűlölet és xenofóbia nélküli jövőterve” elnevezésű kerekasztal megbeszélésen való részvételre.

Bővebben...
 

Székelykeresztúri Kistérségi Napok

Augusztus elején kulturális programokkal, vetélkedőkkel, díjazásokkal, koncertekkel színesített, már hagyományossá vált rendezvényen ünnepelhettünk és szórakozhattunk.

A Székelykeresztúri Kistérségi Napok ezúttal is színes kínálattal várta a környékbelieket és a vendégtelepülések küldöttségeit.

Bővebben...
 

Új épületben várja diákjait a székelykeresztúri Orbán Balázs Gimnázium

OBG Avato

Számos magas rangú meghívott és többszáz résztvevő jelenlétében avatták fel szeptember 2-án a székelykeresztúri Orbán Balázs Gimnázium új székhelyét.

A székely város életében fontos eseményt jelentő avatási ünnepségen részt vett Markó Béla miniszterelnök-helyettes, Pásztor Gabriella oktatásügyi államtanácsos, Király András oktatási államtitkár, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Ferencz S. Alpár, Hargita megyei főtanfelügyelő, Lászlófy Pál István, Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének (RMPSZ) örökös tiszteletbeli elnöke és Burus-Siklódi Botond, az RMPSZ elnöke, valamint számos helyi közigazgatási és egyházi elöljáró.

Bővebben...
 

IV. Regionális Ifjúsági Hét 2011

ifjusagi_k
 

Élmény és katasztrófa

japan
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 5

Aktuális

- - - - - - - - - - - -

A KISTERSEG.RO folyamatosan újul, bővülnek, töltődnek a menüpontok, ahol a Székelykeresztúrhoz tartozó térségről és a honlapot működtető szövetség tevékenységeiről kaphatnak információkat a böngészők. Megjegyzéseket, észrevételeket az office@kisterseg.ro-ra várunk!...

 

 

Design Compass corp
eolex_logo

Eolex fotó stúdió