Kisterseg
fotogaleria11
fotogaleriavideogaleria1

SZÉKELYKERESZTÚR kistérségének hivatalos információs portálját böngészi. Köszöntjük látogatónkat! Kellemes tallózást az oldalon és élmény dús időtöltést TÉRSÉGÜNKBEN!

Városi gyermeknap Keresztúron

IMG_4255Több száz gyerek részvételével, hatodik alkalommal sikerült megszervezni Székelykeresztúron a gyermeknapot, mely eseményre az előző évekhez hasonlóan idén is eljöttek a város szinte minden oktatási intézményéből a kisiskolások és óvódások.

A megszokott izgalmas versenyszámokból ez alkalommal a kötélhúzást választották a szervezők a fő programpontnak, valamint kreativitásukat is megmutathatták a gyerekek a rajzversenyen.

Az új sportcsarnok termében csendben koncentrálva rajzolgattak a művészhajlamúak, míg az udvar kiabálástól, ujjongástól, szurkolástól, ismert gyerekdalok éneklésétől volt hangos … még a nagysikerű portugál Ai se tu pego sláger refrénjét is kívülről fújták a kicsik. Idén újdonságnak számított a légvár és csúszda, mely igen nagy népszerűségnek örvendett a résztvevők körében.
A rendezvényről hazafele tartó gyerkőcök lelkesen mesélték az utcán egymásnak, hogy milyen izgalmas és vagány volt ugrabugrálni. A meglepetés fagyi sem maradt el, valamint Rafai Emil polgármester csokoládéval lepte meg a gyermekeket.
A rendezvény fő támogatója Székelykeresztúr Önkormányzata volt, a Kistérség Szövetség bonyolította le pár lelkes pedagógus és az intézmények képviselőinek segítségével.
Egy héttel a gyermeknap előtt az önkormányzat otthonukban, családjaikkal élő fogyatékos gyermekeknek ajándékcsomagot osztott ki Pesterzsébet támogatásának köszönhetően.  A vidám, kicsiknek szóló ünnep keresztúri eseményein élmény dús, mozgalmas pillanatokat tölthettek el.

Faluvégi Bartha Noémi
 

Aktuális

- - - - - - - - - - - -

A KISTERSEG.RO folyamatosan újul, bővülnek, töltődnek a menüpontok, ahol a Székelykeresztúrhoz tartozó térségről és a honlapot működtető szövetség tevékenységeiről kaphatnak információkat a böngészők. Megjegyzéseket, észrevételeket az office@kisterseg.ro-ra várunk!...

 

 

Design Compass corp
keresztur_cimer
Székelykeresztúr város önkormányzata