Kisterseg
fotogaleria11
fotogaleriavideogaleria1

SZÉKELYKERESZTÚR kistérségének hivatalos információs portálját böngészi. Köszöntjük látogatónkat! Kellemes tallózást az oldalon és élmény dús időtöltést TÉRSÉGÜNKBEN!

Pályázat Fiataloknak

 

A csíkszeredai Csíki Alapítvány pályázatot hirdet egy fiatal résztvevő részére a  2011 November 2-7 között Szicíliában megszervezendő „Az ifjúság idegengyűlölet és xenofóbia nélküli jövőterve” elnevezésű kerekasztal megbeszélésen való részvételre. A találkozó célja, hogy több EUs ország képviselőinek szemléletmódját ismertetve a résztvevők javaslatokat tegyenek és közösen megtervezzenek egy jövőben lebonyolítandó ifjúsági projektet.

Elvárások: minimum középszintű angol nyelvismeret, felsőfokú végzettség,  18-35 közötti életkor, Hargita megyei lakhely,non-profit (emberi jogi vagy ifjúsági) szervezetek tevékenységében szerzett tapasztalat (önkéntesség is)

Előnyben részesülnek a Csíki Alapítvány emberi jogi képzéseinek korábbi résztvevői és/vagy a  Fiatalság Lendületben Program keretén belül szerzett pályázatírási tapasztalat.

Részvételi tudnivalók: a program fedezi a találkozó teljes időszakára a szállás, étkezés költségeit, valamint az utazási költség 70 %-át.

Jelentkezéshez angol nyelvű önéletrajz elküldése szükséges az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Határidő : 2011. Október 6.

Érdeklődni a  0727 217 647-es telefonszámon.

 

Aktuális

- - - - - - - - - - - -

A KISTERSEG.RO folyamatosan újul, bővülnek, töltődnek a menüpontok, ahol a Székelykeresztúrhoz tartozó térségről és a honlapot működtető szövetség tevékenységeiről kaphatnak információkat a böngészők. Megjegyzéseket, észrevételeket az office@kisterseg.ro-ra várunk!...

 

 

Design Compass corp
eolex_logo

Eolex fotó stúdió